Evalueringsmøte med folka fra Beito

Ja, det høres utrolig kjedlig ut, jeg vet det. Men det var faktisk ikke det. Det var egentlig kjempemorsomt å møte igjen alle folka, både de andre barna og trenerne. Bare synd at Ida, vennina mi, ikke kunne komme. Hun har blitt dårlig, så jeg benytter anledningen til å ønske riktig god bedring!

Er egentlig ikke så mye å si om dette møte, det eneste vi gjorde var å fortelle de andre hva vi syntes var bra og ikke fullt så bra med oppholdet, men det var jo egentlig veldig lite dårlig å si da, for alt var jo helt toppers!

I tillegg fortalt vi om oppfølginga vi har fått i ettertid. Også gikk vi igjennom GAS-målet vårt med trenerne. Å gjett hva.. Jeg har klarte! ( Det var å svømme helt uten støtte fra ledsager). Jeg ved det høres teit ut, men for meg er det stort!

Også må jeg få lov til å si at jeg hadde med meg en helt fantastisk ledsager i dag, Bodil :)bloglovin

2 meninger

Bodil:)

19.11.2008 kl.23:36

Nåååå.. Du e no god Stine:)

Stine

20.11.2008 kl.20:55

:D Hmm...Skriver bare det som er sant, jeg :D

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits