Neglebehandling :)

I dag fikk jeg min første julegave, rettere sagt den første delen av den. Det er ikke bare Bodil som er fantastisk , skjønner dere. Også assisten min på skolen er det! Nå har hun ordnet så jeg får neglebehandling, håndmasasje og lignende av elevene på helse og sosial på skolen. Elevene har startet opp egen hudpleie salong ved skolen. Genialt (!) spør dere meg. I dag fikk jeg neglebehandling og det var rett og slett utrolig deilig. Det anbefales på det sterkeste. Elevene utførte behandlingen på en måte som var helt super!

I morgen skal jeg få resten av behandlingen, og jeg gleder meg kjempemasse :)!  


Har ikke jeg noen supre assistenter, dere?! :)
bloglovin
Del

2 meninger

Sylvia Hilde

22.11.2008 kl.11:04

åeh:) trivelig da:) må si, du har en super assistent:)du e ganske super du å,bortsett fra at du ABSOLUTT må ha så SINNSYKT my matte:Dgod helg ønskes fra kalde Snillfjord:)

Stine

24.11.2008 kl.18:14

hehe:)Matte e supert det sjø:P

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits