Gratis konsert med D.D.E.

I helga kom det heldigvis litt fin vær igjen, og jeg begynte å kjenne lukten av sommer på nytt. kjempedeilig. for nå har jo ferien virkelig begynt, og da er sol et must spør su meg, selv om det ikke virker slik til en hver tid.
På lørdag var jeg på gratis konsert med D.D.E  på  Melhus - en konsert som de holdt i forbindelse med plateutslippet av det nye albumet deres  «Ut av kontroll - Med sola i auan». Dette er det 12 albumet som de har gitt ut på deres og mine leveår - Vi har jo "levd" like lenge vet dere :)..


ddepresse32005688731a

Hva synes dere om disse gutta?..

 


bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits