I stummende mørke

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1496749/stinemachlar?claim=tu844vyzuss">Følg min blogg med bloglovin</a>
Ja, her er det så mørkt som det kan få blitt. Det går ikke an å få det stort mørkere, strømmen er gått. "Sikringen?", spør dere. Nei, så heldig er jeg ikke.
Kommunen tar seg godt til rette. De skal nemlig legge ned et stort rør midt på gårdsveien vår, og svære gravemaskiner i lengre tid stått ubeleilig til på eiendommen vår. Og nå har de altså, på toppen av det hele, klart å kutte strømledningen til huset vårt i to! Hva gir dere meg?! Jeg blir bare imponert! Niks!

Pappa derimot, som tror han er Orkdal's egne Petter Smart, har jo selvsagt en løsning på alt (tror han ja :P).
Han begynner i alle fall å skrelle potetene. "Å, har strømmen kommet tilbake?" spør jeg. "Nei, men den kommer.." svarer han og ler.
To minutter etterpå oppdager jeg at han har satt en kjele med sodd på toppen av vedovnen. Jeg holdt på le meg i hjel da jeg så det, og klarte ikke dy meg fra å ta bilde av det hele.





Litt senere hadde også potetkjelen havnet på toppen av vedovnen :PSå nå får vi bare håpe at det blir noe mat på oss i dag, helst. Og at strømmen kommer tilbake fortere enn svint :).


bloglovin
Del

2 meninger

Laureine

18.01.2010 kl.19:23

hahahahhaha, måtte bare flire litt asz....... men det var egentlig smart gjort av han siden strømmen va borte, dåkk ska jo ha mat så koffer ikke lage egne oppfinnelse :-D

Sindre

19.01.2010 kl.21:20

det eg lure på e om det blei någen middag den dagen?

Har du en mening? Skriv den her!



Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits