Middag anno 2010

Jeg måtte nesten le litt da jeg leste en kommentar på innlegget mitt, "I stummende mørke", der jeg fikk spørsmål om det ble noen middag den dagen. Ja, Sindre, jeg kan berolige deg med at det ble det.
Neste spørsmål kan jeg da naturlig tenke meg, "kokte sodden og potetene på vedovnen?"
Nei, dessverre, så fikk jeg aldri testet det. Sånn på ordentlig.

Like etter at jeg postet innlegget kom det noen menn fra kommunen (altså ikke som pappa sa - "Nå går jeg ut og fikser strømmen") og reparerte ledningen. Det ble middag, om dog litt sent. Og strømmen har vi også fått tilbake, selv om jeg nok må skuffe dere og si at det verken var pappas Petter Smart-ide eller hans fortjeneste som kunne for det.

Altså ble det middag anno 2010, også denne dagen!Bildet er hentet fra matprat.nobloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits