Møte med stortingsrepresentant

Saken på NRK og kronikken i Adressa har de fleste av dere fått med dere. Men samtidig har det denne uken også pågått en minst like viktig sak i lokalavisen her. Som ikke så mange har fått med seg, noe stortingsrepresentantene heldigvis har gjort!

Saken er, som noen av dere sikkert vet allerede, at NAV nekter å gi assistentene mine ved treningsopphold lønn. Og grunnen er at jeg ikke er i biologisk familie med dem. Ja, det er absurd. Men intet mindre virkeligheten!

En av politikerne som har engasjert seg i saken er den lokale stortingsrepresentanten Jorodd Asphjell. Han ønsker å få et krisevedtak fra stortinget i denne konkrete saken, på at NAV er nødt til dekke lønn, uansett hvilken tilknyttingen jeg har til ledsageren.
Men Asphjell er ikke alene om å engasjere seg i denne saken, også SV-politikker Karin Andersen har engasjert seg. Hun håper på en mer langvarig løsning enn Asphjell. Andersen sier hun vil gå inn for at lovverket skal endres slik at det ikke rammes skjevt.

Foreløpig er det ikke kommet noe klart svar fra stortinget. Jeg skal møte Asphjell og en journalist fra lokalavisen i ettermiddag. Enda vet jeg ikke helt hva dette møte vil føre til, Men jeg håper at de vil kunne hjelpe.

Nå har jeg assistenter til hele oppholdet. Det eneste som mangler er lønnen. Og det er ærlig talt for surt om NAV skal få hindre dette, på grunn av at jeg er fosterbarn. Jeg kommer ikke til å gi meg i denne saken. Lovene skal endres slik at ingen rammes av hvilke familierelasjoner de har. Nå må folk vokne, det er tross alt Norge og 2010 vi lever i!

Kryss fingre og tær, og skap debatt. Dette skal vi klare!


bloglovin
Del

3 meninger

Kine

24.01.2010 kl.16:18

Stå på!

Du virker som en super jente : )

heidi

24.01.2010 kl.18:40

Du e flenk Stine, stå på, du arbeider for mange.

Ida

24.01.2010 kl.21:04

Bra jobba stine. Stolt av dæ! :)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits