Kronikken på stortinget

Ja, nå har jeg altså snakket med Jorodd Asphjell. Han hadde dessverre ikke noe nytt og komme med, så vi avventer fortsatt svar fra stortinget. Vi håper på at det kan komme allerede i morgen, og for sikkerhetsskyld har jeg nå skrevet en søknad til NAV slik at de i alle fall ikke kan ta oss på formalitetene.

Nå har det seg slik at jeg har vært mye i media i det siste, noe jeg antar også er grunnen til at lesertallene mine har eksplodert. Ihvertfall så er noe med trikset for å få igjennom saken sin på stortinget, og få de som skal behandlene den til å bli kjent med personen bak og ikke bare statistikken. Det har jeg lært i dag, og dermed besluttet Asphjell å sende inn kronikken som sto i gårdsdagens avis til stortingsrepresentantene.

Ikke at den har noen direkte sammenheng med denne saken, men den fortelle mye om meg som person. Vi får håpe Asphjell har rett. Jeg har i alle fall gjort alt som står i min makt, både fortalt min historie, "solgt" min personlighet, og satt på min sjarm.

Så nå får vi satse alt på at det holder, også for noen av landets mektigste menn!


bloglovin
Del

Én mening

Eivind

25.01.2010 kl.20:01

Tusen takk for det! Det var utrolig hyggelig å få nå, midt oppe i studiefrustrasjonen! Er ei venninde som lagde den til meg!:)

*Eivind*

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits