Den store sjekkedagen

Nei, jeg har ikke begynt å sjekke opp guttene (helt enda), men dette er det eneste rette navnet på denne dagen så langt. Jeg har pratet med både lege, sykepleier og fysioterapeut - alt for å sjekke min helse. Skulle nesten tro jeg var en masserøyker igjennom tyve år og nyopererte kroppsdeler all over. Men nei da, jeg er fortsatt bare meg: Stine - med en funksjonshindring. Jeg sier "hindring" og ikke "hemming" fordi jeg mener det. Jeg er hindret i gjøre enkelte ting på A4-måten, men jeg får det til jeg også. Noen ganger alene, andre ganger med litt hjelp og med hjul som føtter.

Jeg regner med at noen av dere er spente på målene mine for oppholdet. Foreløpig er sit-ski (sittende alpint) første prioritet. Og klare å stå selv. Ja, det er veldig ambisiøst. Kanskje til og med for stort, men man må likevel prøve. Ellers så er generell styrke i armer og øvrig overkropp et mål, som jeg vil prøve å oppnå med mye klatring og selvsagt også i bakken.
Basseng kommer også til å være en av de tre hovedaktivitetene jeg skal bedrive under oppholdet. Så ja, jeg har hørt litt på min fysioterapeut og jeg kjenner min kropp. Så selv om det ikke er yndlings aktiviteten er det viktig.

Jeg skal prøve å få tatt noen bilder til dere i morgen, da jeg skal prøve langrennspigging for første gang. Blir spennende!


bloglovin

8 meninger

Lac

09.02.2010 kl.15:41

:D aldri stått på langrennspigging ;p

rebeccahjelmervik

09.02.2010 kl.15:46

kjempe bra blogg, sjekke min :-D?
liker bloggen din! :) hadde satt pris på om du kommenterte i det siste innlegget på bloggen vår, og skrev hva du mener!

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

09.02.2010 kl.16:09

Gleder meg til bilder =) fin blogg btw! =)

Den rare jenta- Julie : )

09.02.2010 kl.16:10

fin blogg!!

ikke for å masee :/ men vil du lage header til meg?

du finner et innlegg på bloggen min, med bilder du kan bruke :))

Øystein Rist

09.02.2010 kl.16:10

Fin blogg, med fine bilder =D

Lurte på om du kunne stikke innom min blogg å gi meg et par hint på det siste

innlegget, hadde blitt HAPPY!
Så bra! Kos deg i morgen og lykke til! :-)

inger helene

11.02.2010 kl.19:26

Stine, du har jo planen klar! Jeg ELSKER ståpåviljen, og nettopp alt du gjør som ikke nødvendigvis er A4-måten for mange andre. Jobb hardt med målene, de er GODE. Jeg tror du kommer til å få MYE ut av oppholdet på B! Og for all del, ENJOY!

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits