Det kan skje den beste

Når jeg var på Beitostølen nå sist, var jeg sammen med blant annet tre gutter. Alle hadde vært utsatt for ulykker. Unge, aktive og livsglade mennesker som så brått hadde fått snudd livet på hode. De var alle blitt lamme, men likevel behold de sin livsglede og ode særegne humor. Jeg beundrer dem alle tre og er stolt og glad for at jeg fikk bli kjent med noen så flotte mennesker. Jeg er selvsagt også glad for å ha blitt kjent med de andre, men det var disse tre jeg fikk best kontakt med.

Steffen den ene av de, var 25 år og far til lille Casper på fem da ulykken rammet for bare et halvt år siden. Nå klarer han seg selv og gjør ler av sine egne problemer. Bare det er beundringsverdig spør du meg, men enda mer beundringsverdig er det at han ville dele dette med oss. Ikke bare oss, men hele landet. 
For Steffen har nemlig fortalt sin historie om livet før ulykken, selve hendelsen og kampene som har fulgt i ettertid til sin kusine Stine Strand som har laget kort-dokumentaren "Det kan skje den beste". Den er i kveld nominert til Amandus. 

Det er sant, det kunne skje den beste. Men Steffen er fortsatt sterk som klarer å stå fram foran hele Norge og fortelle om sine harde kamper. Han gir ikke opp og det bør han premieres for!

 

Steffen er en kar jeg er utrolig glad jeg fikk bli kjent med! 
Stå på videre, gi aldri opp!
Jeg heier på Steffen og Stine i kveld. Det er de som fortjener  Amandus!
 Håper dere gjør det samme.


bloglovin
Del

3 meninger

Lilli

25.03.2010 kl.19:25

Helt enig!

Kjenner til Stine igjennom familie venner så heier på henne jeg å :)

Camilla Lima Grimstad

25.03.2010 kl.19:26

fin blogg :)

Stine Strand

27.03.2010 kl.00:00

Takk for omtale! :)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits