Tok publikum med storm

Stine Strand visste nesten ikke hva hun skulle si da juryen kunne meddele at hun og Steffen hadde vunnet  Amandus publikumpris 2010. Stine Strand har fremhevet Steffen's ærlighet på en fantastisk måte. Ingen av dem lar det tragisk komme fram. Jeg vet at Steffen som alle oss andre har tøffe dager, til og med tøffere enn oss. Mye tøffere. Han lar det likevel ikke prege hverdagen.

Dette er en fantastisk dokumentar som speiler Steffen som den personen han er, med selvironi og humor over livet største vendepunkt. Steffen sier selv at æren går til hans kusine. Æren går så absolutt til dem begge.

Det kan skje den beste" tok publikum med storm og bli hedret av en sånn pris fortjener de begge. Gratulerer så mye til både Stine og Steffen Strand med Amandus publikumspris 2010! Takk for at dere turte. Hver stolte av dere selv, begge to!

Den prisbelønte filmen kan sees her:
http://nrk.no/p3tv/goto/?bcpid=13413547001&bctid=72274580001


bloglovin
Del

3 meninger

mikeymus

25.03.2010 kl.22:00

:D

Stine Strand

27.03.2010 kl.00:00

Tusen hjertelig takk! Dette betydde mye for både steffen og meg. Steffen er den feteste fetteren jeg kunne noensinne fått! Er så glad for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med han. :)

Nikky in England

27.03.2010 kl.17:37

Jeg er stolt av jenta!:)
heia Stine utrolig fint og bra skrevet forresten:)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits