You have to fight for your rights - they didn't come to you!

Det har vært stilt fra meg lenge. Ikke her på bloggen, men sånn utad. Noen vil kanskje tro at jeg gjorde meg ferdig med kampen mot barnevernet, Nav og helse- og velferdsetaten etter alt medieoppstyret i januar. Jeg er ikke det, jeg kan aldri bli det så lenge de styrer livet mitt. Ikke har jeg sluttet å kjempe heller, det var med medieoppslagene det hele startet.

Så hvorfor har dere ikke hørt noe? For å kunne komme noen vei og for å kunne klage må ting dokumenteres, og å dokumentere tar tid. Det betyr ikke at jeg har gitt meg, tvert i mot. Men den som ler sist ler best heter det. Denne gangen skal ikke det bli meg og da er det viktig å ikke le for tidlig. 
For denne gangen skal vi le sist. De skal slås slik at de forstår min og andres situasjon. Nå skal de virkelig få kjenne på kroppen hvordan det er å bli tråkket langt ned i salaten, sammen med grønnsakene...

Det er nettopp der tittelen kommer inn i bildet, for: You have to fight for your rights - they didn't come to you!

Jeg har nok av skittkasting, latterliggjøring og å bli herset med fra kommunens side. Så jeg har bestemt meg for å kjempe det jeg kan. Verken barnevernet, Nav eller helse- og velferd skal få gjøre det de vil med meg uten at det skal få konsekvenser fore dem. Jeg ba verken om å få CP eller å bli barnevernsbarn, og jeg er lei av å bli uskyldig "dømt" for det. Samtidig som jeg har innsett at jeg er nødt til å kjempe for mine rettigheter.

Jeg har bestemt meg for å kjempe de kampene som må til for å få et verdig liv. For livet er bare en gang, det er nå. Det ville rett og slett vært for dumt å død fra det uten i alle fall å ha prøvd og kjempe for å få leve det.
You have to fight for your rights - they didn't come to you. Det gjorde Nelson  Mandela i sitt fengsel - Det samme skal jeg gjøre i mitt. Jeg skal kjempe! Alternativet er å gi seg. Kommunen og staten har ødelagt så mye og jeg har kjempet så lenge, at å gi seg blir ikke aktuelt!
Jeg lover dere: Jeg skal kjempe alle de kampene som må til for oppnå rettferdighet og verdighet. 

For vi, vi skal ikke gi oss!


bloglovin
Del

2 meninger

Lex.

29.05.2010 kl.13:04

Stå på og lykke til videre. :-)

Kirsti Cath Dahle

28.06.2010 kl.03:07

Fy flate, du er tøff!

"Kunnskap er makt", og det ser jo at du evner å tilegne deg. :-)

Keep up the good work!

Varm hilsen fra Plankebyn :)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits