En fantastisk kvinne fyller år!

For litt mer enn to år siden var jeg heldig å få bli kjent med dere, din datter og deg. To flotte kvinner som smilte og så positive i alt. To flotte kvinner med omtanke og kjærlighet for andre. Da jeg hadde bursdag langt borte fra mine, var nedfor og trist tok dere sammen med min beste venninne grep og ga meg verdens fineste dag og minne om to vakre kvinner som kjemper for andre. 

Nå med bloggen har spesielt to vært sterk. I situasjon der jeg har tvilt har du skrevet kommentarer som har fått tårene til å trille og de som kanskje hadde tanker om en sjikanere kommentar til å unnskylde og skrive de fineste ord. Når min russetid nå sto på spill sende dere deres varme tanker og gratulasjoner.

Nå er det min tur til å gratulere en fantastiske kvinne som trass sine egne tunge kamper viser en strålende kjærlighet og omtanke for sine medmennesker. Jeg har dessverre muligheten til å dele denne dagen med deg, men jeg håper dagen din blir fantastisk og flott!

Er utrolig glad for at jeg fikk blir kjent med deg å kjenne ditt lys! Nyt dagen til fulle og kos deg maks! Gratulerer med dagen kjære venn!


bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits