Ambassadør

Jeg, har en stor nyhet å komme med: Som dere sikkert vet er det mange som har skjønt at BPA må bli rettighetsfestet også her i Norge. Nå har Norges Handikapforbund, Norsk Forbund for utviklingshemmede og ULOBA gått sammen i en allianse for å kjempe frem individuell rettighetsfesting av BPA. I den anledning lanseres kampanjen "Mitt liv". Alliansen har innledet dialog med stortingspolitikere og departement.

Alliansen bak "Mitt liv"-kampanjen har spurt om meg om jeg vil være deres ambassadør. Det var jo noe jeg bare måtte si ja til!

Det vil bli lagt opp slik at jeg får en ledende rolle i kampanjen. Det betyr at jeg skal oppdatere ei kampanjeside på facebook, blogg om hverdagsting med eller uten BPA og mye mye mer.

Kryss fingrene for meg og kampanjen!bloglovin

6 meninger

! Opp

30.07.2010 kl.23:21

Krysser fingrene for deg jeg ! :D

- bloggen min - SPESIELLE SKJØNNHETSTIPS!

- vmmd slash vmd -

30.07.2010 kl.23:51

lykke til : )

Mathea

30.07.2010 kl.23:59

Lykke til!

Torunn Tangen

31.07.2010 kl.00:01

*krysser fingre og tær*
Å så spennende. jeg krysser selvsagt fingrene for deg! lykke lykke til!

Kirsten

31.07.2010 kl.09:37

Lykke til Stine! :) Du er en herlig jente med stå på mot som vil komme langt!

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits