Vær med å kjemp for et selvstendig liv!

Nå har endelig MITT LIV - kampanjen fått sin egen fanside på facebook. Den kan du finne her: http://www.facebook.com/pages/Mitt-Liv/130161797014668

Siden er fortsatt under utarbeidelse, men lederne i kampanjen lover at den vil være ferdig i løpet av få dager. Og det beste vet dere hva det er? Det er fullt mulig å bli tilhenger allerede nå! Det gjør du ved å trykke her: http://www.facebook.com/pages/Mitt-Liv/130161797014668 , så på "Liker"- knappen.
Jeg vil oppfordre alle dere bloggere til å være med og kjempe for at vi funksjonshindrede skal få et verdig liv. Bli tilhenger i dag! http://www.facebook.com/pages/Mitt-Liv/130161797014668

Det setter vi i kampanjen (og sikkert alle andre funksjonshindrede) virkelig stor pris på! Takk for deres støtte og engasjement!


bloglovin

2 meninger

Bella

03.08.2010 kl.22:51

synd jeg ikke er på face lengre ellers skulle jeg støttet :)

Fru Jensen

08.08.2010 kl.23:17

Selvsagt er jeg med :)

Min mening er at det ikke skal bli kjempet for en gang, det burde vært sånn allerede nå:)

Ha en flott natt :)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits