Nå er vi virkelig i gang - Kampanje kick-off på Plaza!

I går var altså den store dagen - Kick off for Mitt Liv - kampanjen på Oslo Plaza. Jeg skal prøve å lose dere igjennom denne innholdsrike og viktige dagen så godt jeg kan med tekst, bilder og videoer.

Vi var så heldige å få med oss tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger som konferansier for dagen. Hun ledet oss med en stå hånd gjennom denne viktige dagen.

Selve konferansen ble åpnet med denne filmen av oss ambassadørene.

 

Åpningsfilmen ble etterfulgt av et spennende innlegg fra vår generalsekretær i Europarådet, Torbjørn Jagland som snakket om funksjonshemmede i menneskerettighetperspektiv.

Ett av budskapene til Jagland vil jeg gjerne sitere her:
"Grupper mister sin individualitet. Skreddersy tilbudene slik at enkeltindivid kan ta vare på sin identitet.- Retten til å være seg selv."
Hva er vel bedre enn BPA til dette spør nå jeg??

Så var det igjen vi ambassadørene som måtte til pers ved intervjurunde ført av Guro Fjellanger. Legger den ut her til dere, slik at dere kan få se det selv.

 


Mer fra denne viktige dagen kommer senere, når filmene blir klargjort. Så følg med!

Og om du ikke allerede har likt kampanjesiden vår på Facebook - gjør det nå og følg veien videre mot redighetsfesting av BPA!bloglovin

Én mening

Angelique Tangen

28.09.2010 kl.21:43

Det er trist at så mye krefter brukes til noe som skulle være en selvfølgelighet i et humant samfunn, nemlig nødvendig assistanse for at medborgere med bistandsbehov skulle leve og handle fritt. Det er uakseptabelt, hvis jeg har forstått det riktig, at 49 kommuner ikke tilbyr nødvendige ressurser til BPA ordningen -det er 49 kommuner for mye som forsømmer sine plikter etter sosiallovens formålsparegraf der essensen er at befolkningen skal leve et godt liv. Jeg anmoder om at det, gjennom kampanjen, offentligjøres en liste med navn på disse kommunene! Og til slutt: honør til ambassadørenes innsats!

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits