Håndsrekkning

Strekk meg din hånd enda litt til, selv om du føler deg usikker. Si meg gjerne hva jeg gjør galt, men husk og fortell meg hva jeg må endre, for det har jeg ikke lært - Men jeg ønsker så gjerne å lære.

Det gjør vondt å tenke på at livet ikke går på skinner, men det gjør det jo ikke for noen. Det er vondere å vite at selv de naturligste ting stopper opp. For det er mange plasser i verden at skinner ikke finnes eller ikke henger sammen.

Jeg har innsett at jeg ikke vil klare å bygge skinnene selv, så gi meg din håndsrekkning slik at jeg får bygget de og kommet meg videre. Om livets skinner er bygd vil jeg kunne ta livets utfordringer som alle andre. Noe som forutsetter at jeg kommer meg frem, får gjort det jeg skal og som forventes av meg.  Jeg har hjul, men livet går langt i fra på skinner. Det er disse hullene som bare blir tettere og tettere som gjør ting så umulig. Men en håndsrekkning kan gjøre så mangt.

Så kjære politikere gi meg deres håndsrekkning og lovfest BPA slik at jeg får dagliglivet til å gå på skinner  - Sånn at jeg kan bygge opp og leve livet..

 bloglovin

2 meninger

Kirsti Cath

17.10.2010 kl.21:54

Flott!

Muldra

20.10.2010 kl.11:03

Utrolig fint skrevet! Liker bildebruken din :-)

Kjenner meg bare så utrolig godt igjen, selvom jeg ikke har hjul, men en hvit stokk og nesten ikke syn.

Stå på, og lykke til med Mitt Liv-kampanjen!

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits