Jeg har fått tenåringsblogg-nykker

For litt siden ble jeg intervjuet av en frilanser, hun spurte om jeg ikke var redd bloggen min skulle bli for prektig med tanke på at jeg er nitten år. Kanskje er det viss fare for det, at det blir vel mye politikk, barnevern -og funkissnakk. Samtidig er det lenge siden jeg tok valget om å ikke være en typisk tenåringsblogger med sminke og klær som tema. Jeg synes det finnes mange nok av dem. Selvfølgelig er også jeg interessert i mote og utseende som den nittenåringen jeg er, og jeg kunne sikkert lett ha lagt ut outfitsinnlegg hver eneste dag. Men jeg ønsket å bruke bloggen til å formidle og kanskje til og med påvirke.

Likevel må jeg innrømme at dette spørsmålet fikk meg til å tenke. Derfor har jeg gjort noe de fleste tenåringsbloggere gjør: Meldt meg på en bloggkonkuranse. Ja, det er helt sant. Denne saklige bloggeren, med pekefingeren ut til politikere og sinte leserinnlegg til fordel for både barnevernsbarn og funkiser (jeg har lov til å si det, jeg er det selv) har meldt seg på en bloggkonkuranse.

Fortvil like vel ikke, kjære trofaste lesere (av en eller annen grunn innbiller jeg meg at dere nå sitter med angsten høyt opp i halsen. Hehe.). Jeg har ikke tenkt til å starte med daglig outfitsinnlegg og nei da kjære skoleassistent, jeg har ikke planer om å komme på skolen iført rosa onepiece heller. Så langt rammet ikke panikken. Takk og lov for det!

Men siden jeg nå har meldt meg på denne bloggkonkuransen (som sikkert de fleste andre her på blogg.no) er det vel også på sin plass at jeg avslutter som en riktig tenåringsblogger.

Stem på meg i bloggkonkuransen! Love you all!

(Seriøst: Tusen takk for alle stemmer - Mot målet for å få profesjonell hjelp på veien til en mer organisert blogg).
bloglovin
Del

3 meninger

Ida-Mari

02.11.2010 kl.19:30

Lurt for alle å gå utenom sin 'comfort zone' :o) Går nemlig an å få både i pose og sekk av og til. Ha en fin dag:)

sylwiaogpati

02.11.2010 kl.19:40

jeg synes det er bra at du har en annerledes blogg. det blir litt kjedelig når alle blogger bare om utseende og sånt, det er koselig å lese om noe annet av og til, om ting som er seriøse og viktige. så fortsett med det du gjør :)

Stine ;)

02.11.2010 kl.20:06

lurt det ;))

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits