Nytt design og hverdagsliv

Nå har det vært stilt fra meg lenge igjen. Jeg har det med det, å plutselig forsvinne for så og komme tilbake igjen, for fullt. Jeg har ikke forsvunnet. Kampene fortsetter og det går fremover. Sakte men sikkert, steg for steg. Men mens disse stegene tas må også dagliglivet gå sin gang. Jeg er først og fremst student, selv om det kanskje ikke virker slik og jeg har lett for å legge det i glemmeboken selv også.  Innimellom presser likevel hverdagen og disse tingene fra glemmeboka seg frem i lyset og noen ganger må de få første prioritet. Sånn som på fredag da jeg hadde eksamen, i kommunikasjonsfag. Gud vet hvordan det gikk. Jeg krysser fingrene for at det gikk bra. Det må ha gjort det.

Helga har også vært full av andre ting, som tantebarn og julegrantenning. Utrolig hvor søte de er disse små vidundrene som sier alt fra hjerte og som tar så fryktelig lett på ting. Skulle ønske jeg kunne hatt litt av denne fryktløsheten i meg enda. Sånn litt innimellom, bare litt. For ikke å glemme de store gledene over de små tingene. Nei, hvor de har en utrolig til evne disse små. Jeg misunner dem litt, det lette, fryktløse synet på livet. De smelter i hvert fall et tantehjerte rett som det er. Det skal være sikkert!

Også har jeg laget nytt design om dere ikke la merke til det. Må få takke frilansjournalist Anne Kari Berg Korsmo for flotte bilder og tillatelse til å bruke de. Tusen takk!

Hva synes dere om det nye designet? Noe som mangler? Flere som ikke kan se navnet på bloggen og det som står i høyre spalte? Har fått tilbakemeldinger fra enkelte om dette, og er det et problem så må jeg jo få prøvd å endre på det! Så fint om dere gir beskjed om dette!

 bloglovin
Del

2 meninger

Anja

07.12.2010 kl.23:18

Det nye designet blei kjempefint! :D

Rullende Engel

09.12.2010 kl.17:37

Tusen takk Anja! :D

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits