Nissegrøt med mandel

I dag er det grøtfest for de små. De små barna med de store gledene. Som skaper så store øyeblikk og sprer så stor varme med sine små vidunderlige ord. De samme munnene som sier disse fantastiske gullkornene skal om ikke lenge spise nissegrøt - med mandel. Det er like spennende hvert år, for både små og store. De store er spente på hvem av de små som vil lyse opp i et eneste stort smil over å finne den harde brune biten, gjerne kalt mandel, i nissens hvite grøt. Den er magisk denne mandelen virker det som, om vi gir den til bestemor vil vi jo få noe godt. Derfor spiser de små ekstra mye denne dagen, for å lete etter den brune biten som nissen har gjemt. Og selvsagt også for å vise nissen at de liker hans grøt.

 

For da vil kanskje nissen bli så glad at han kommer med en liten førjulspakke. Hvem vet? Den som venter får se!

 

Spiser dere nissegrøt med mandel?

 
 bloglovin
Del

3 meninger

Hekke

11.12.2010 kl.13:48

Namminam :D Kjempe søt blogg ! :D

maria

11.12.2010 kl.13:49

Å, ja. Det gjør jeg! Det er kjempegodt :)

Kjempefin blogg du hadde!

Maria T.K

Have You Met Miss Jones?

11.12.2010 kl.14:09

Nam nam. Det blir dagens middag :P

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits