IDitt og IDatt..

Snedig dette med alle de elektroniske duppedingsene og finessene som har kommet de senere årene. Da jeg var lita var vi overveldet over cd-spilleren i bilen, noen år senere kunne jeg høre på mine egne favoritter uten min mors nyhetsavbrudd  med min nye walkmann i baksetet under bilturen. Enda noen år mot nyere tid kom MP3-spilleren med mulighet for å legge inn musikk, på de fleste bortimot all musikken vi hadde eller ønsket å ha.

 

Nå er det blitt dagligdags med Ipod, Iphone og for ikke mange måneder siden kom jammen meg et lesebrett også med hundrevis av ulike Apps som de så fint kalles. En av mine venner er ganske frelst når det gjelder slike elektriske duppedingser, utrolig flink på data og andre tekniske ting. Så man skulle kanskje tro at hun var en av de første til å kaste seg over denne geniale dingsen som både lar deg lese bøker, sjekke epost, surfe på nett og se film. Men den gang ei, hun spør heller hva som er så spesielt med dette eplemerket at vi velger å betale opptil flere tusen i tillegg for å få det plantet på våre produkt av ulike slag enten det kalles IDitt eller IDatt. Hva er det  egentlig som er så unikt, bortsett fra at de kan kobles til en eller annen form for dockingstasjon? Ikke vet jeg, men jeg også fotrekker at duppedingsene mine bærer et eple på ryggen og en I til fornavn. Den elektroniske eplefamilien tiltrekker meg på en spesiell og omtrent overklarlig måte, samtidig som de andre tekniske tingene mine som ikke kommer forfinede eplefamilien egenlig ikke gjør jobben noe dårligere for meg.

 

Merkelig er det da og tenke på at vi faktisk er villig til å betale flerfoldige ekstra tusenlapper for å få dette eple til å pryde våre elektriske følgesvenner bare fordi de har noen ekstra program som kalles for Apps, og som i virkeligheten ikke er så unike men likevel stjeler en plass i våre travle hverdagshjerter..

 

Foretrekker du en epledesignet IDitt eller IDatt, eller går du likegodt for et billigere alternativ uten eple på sin rygg?


bloglovin
Del

2 meninger

Silje Nathalie

11.01.2011 kl.21:42

Bryr meg egentlig ikke om Apple. Jeg kjøper de billigere variantene. Jeg har ikke iPhone, iPad, mac ellernoe. Jeg har en HP data og en Nokia telefon og er stor fornøyd med det jeg : )

Mange som er misfornøyd med apple sine produkter og.

Trine Nikolaisen

11.01.2011 kl.21:50

Aldri hatt noe intresse for Apple. Har selv en HTC Desire jeg er storfornøyd med, plass til mye musikk, mange apps jeg kan laste ned osv :) Hatt den i over 6mnd uten at det har vært no tull med den ;) Ellers er jeg veldig intressert i duppeditter ;p

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits