Til minne om Hanne!

De siste seks månedene har jeg blitt kjent med Angelique og Tom Tangen , to fantastiske fosterforeldre som har en enormt til hjertevarme. Jeg er selv fosterbarn og funksjonshemmet, kanskje nettopp derfor har deres historie beveget meg ekstra mye.

 

Hanne med fosterforeldrene, Angelique og Tom Tangen, i 2009.

Foto: Anita L. Hanken/Nordstrand Blad

 

I en årrekke kjempet de for sin multifunksjonshemmede fosterdatter, Hanne, eller engelen deres som Angelique ville sagt. Kommunen ville flytte henne fra sitt trygge hjem på Nordstrand da hun ble myndig for litt over ett år siden, men på innsiden var Hanne fortsatt Angeliques og Toms lille prinsesse, så nok engang tok de sine vinger om Hanne og bygget et bofellesskap for multifunksjonshemmede i sin egen hage - Slik at Hanne skulle få føle deres nærhet, trygghet og kjærlighet,  og samtidig bo for seg selv med naboer.

 

Helt siden jeg møtte disse menneskene for første gang, har jeg forstått at de var unike av sitt slag, fått kjent på deres godhet og gjestfrihet. Jeg ble raskt bedt hjem for å hilse på deres engel ? for for Angelique og tom var det Hanne som var den unike.. Dessverre rakk jeg aldri å treffe Hanne for hun gikk bort. Men en ting vet jeg: Hun var unik og hun vil alltid være i sine nærmeste sine hjerter!

 

Hanne var en Engel på jorden, nå er hun en Engel i himmelen og vi er trøsteløse, skrev Angelique om sin kjære datter da hun forlot denne jorden.

 

Hanne vil likevel alltid bli husket som en fantastisk engel, der foreldrene frontet en kamp for mange funksjonshemmede barn. Hannes Fond vil hjelpe mange barn og fremtiden og bære minnene om Hanne videre.

 

Mine tanker er hos dere Angelique og Tom!

 bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits