Gratulerer med dagen alle Mammaer! PS: Kunne du tenke deg et barn til?

Når jeg bladde meg nedover den digitale utgaven av Dagbladet i disse sene kveldstimer, dukket dette bildet opp som en annonse.

 


Foto: Fosterhjem.no

Når jeg klikket på bildet kom denne teksten opp: Gratulerer med dagen på søndag, alle mammaer. På søndag feirer tusenvis av mammaer morsdagen. Kanskje du er blant de heldige som blir overrasket på sengen av blide barnefjes? Vi benytter anledningen til å gratulere, og til å spørre om du kan tenke deg et barn til. Det er mange barn som trenger en ny mamma - og en pappa. Behovet for fosterforeldre er stort.

 

Jeg husker selv den tiden, det ikke var noe å gratulere på denne dagen. På den tiden, var dette en vond merkedag, som minnet meg på det jeg hadde mistet og hvor alene jeg var.

 

Nå er situasjonen en annen, jeg har både en mor og en mamma. Fordi jeg en gang fikk muligheten til å starte på ny. Gratulerer med dagen, mamma og tusen takk for at jeg får være din datter!

 

Til alle dere andre: Gratulerer så mye med dagen! Kunne dere tenke dere enda et smilende barnefjes, gratulasjon og takk neste morsdag? Eller kanskje du ikke har noen morsdag å feire i år, men kan tenke deg det til neste år? Trykk dere inn på Fosterhjem.no , det er mange barn som trenger og ønsker seg en mamma!

 bloglovin

Én mening

strengepiker

13.02.2011 kl.20:47

Først nå, tre mnd etter fødsel, har jeg vurdert tanken på ett barn til. gå gjennom hele den prosessen enda engang, frister ikke. hehe.. men ja, ønsker meg ett barn til om noen år :)

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits