Ta avstand fra diskriminering!

For litt over to uker siden kom beskjeden jeg har håpet på så lenge: Jeg kom inn på journalistutdanningen i Oslo! Så nå er både leilighet og studieplass i boks. Men ett skår i gleden er det at den livsviktige assistansen fortsatt er usikker. Jeg sier livsviktig fordi det er det er den som avgjør om jeg kan leve livet eller om jeg må ta til takke med å bare overleve når jeg flytter. Jeg vet altså ikke om livet kommer eller lar vente på seg. I mellomtiden krysser jeg fingrer, tær og andre kroppsdeler så mye en spastisk kropp lar seg styre.

Samtidig er det noe jeg kan gjøre og DU også for å påvirke at jeg og andre funksjonshemmede skal få styre egne liv, studere, jobbe og bo i eget hjem. Mitt Liv- Kampanjen har opprettet en underskriftsampanje Der vi krever retten til å bestemme over vår hverdag. Underskriftene skal overleveres regjeringen førstkommende fredag. I skrivende stund er det i overkant av 4000 mennesker som krever slutt på diskrimineringen og rett til selvbestemmelse ? også for funksjonshemmede. Dette er kjempeflott! Men jeg vet det er så mange flere!

Så hjelp oss å kreve vår rett, hjelp oss å vise at vi er (med)borgere av landet, at vi kan og vil styre våre liv og leve livet -Ikke bare overleve det! Skriv under på vårt opprop og spre ordet på din blogg, blant din familie, blant dine kollegaer, nære venner, FB-venner og Twitter-følgere!

Dette handler om å ta avstand fra diskriminering mot dine medborgere! Kanskje gjelder det ikke deg i dag -Men for alt vi vet kan det gjøre det i morgen!bloglovin
Del

2 meninger

Mathias W - Glad gutten

16.03.2011 kl.19:28

HELT ENIG !

reasonspiritualitylove

16.03.2011 kl.19:30

da har jeg underskrevet : ) viktig at folk ikke tar avstand fra saker som dette !

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits