Kjære Mamma - Gratulerer så mye med dagen!

Jeg er så heldig at jeg har to mødre. Den ene av dem har et større hjerte enn noen annen jeg vet om. Alltid er det alle andre som skal komme først. Du selv kommer alltid i siste rekke. Sånn har du alltid levd. Du var ikke gammel første gangen du tok på deg ansvaret for andre. Dette har vart i over tredve år nå. Fortsatt holder du på i samme. Først med din mor, så med din søster, barn og nå de senere årene også barnebarn. Dine egne har alltid stått i høysete. Men også andre har du hatt hjerterom og husrom til, innimellom all familie - Slik som meg og søstersen.

 

I snart syv år har jeg vært så heldig å få kjenne på din, og pappas, omsorg. Omsorg for et barn dere ikke kjente den gangen. Men som du alltid har tatt vare på som ditt. Jeg vet du har ofret mye for alle rundt deg - Jeg er intet unntak.

 

Derfor er det ekstra viktig at den ene dagen i året som er din. Får være din og at vi er nøye på å gi deg den. Enda er du ikke her hos oss, Likevel skal du vite at våre tanker har vært hos deg hele dagen. Tusen takk for at jeg du lot meg bli din datter og at du ville bli min mamma! Du betyr mer enn du tror for veldig mange.

 

Gratulerer så mye med dagen, Mamma! Kjempeglad i dag. Stor klem fra din minste datter :) bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits