Stolt vinner av Stolthetsprisen 2011!


Foto: Monster/TV2


Som noen av dere (antaglig ganske mange..) fikk med dere på i går kveld ble jeg tildelt Stolthetsprisen 2011. Jeg er virkelig ydmyk, takknemlig og ikke minst stolt av å få denne prisen! Når jeg endelig fikk stottret frem noen ord der oppe på den alt for store scenen føler jeg skulle sagt så mye mer, men det var ikke så lett.. Jeg var litt i sjokk kan vi godt si, så tusen takk til TV2s Marthe Sveberg Bjørstad for at du holdt meg i live der oppe og at jeg klarte å si noen ord (digresjon, digresjon)

Uansett jeg er veldig glad for at jeg fikk prisen, og ønsker å takke de som fortjenner det. Derfor har jeg nå (etter det verste skjokket har lagt seg) skrevet en tale som jeg håper mange vil ta til seg.

Tusen takk til Jubileumskomiteen og ULOBA for at jeg fikk denne prisen!

 

Jeg er spesielt ydmyk og takknemlig for å motta en slik pris i og med at vi er  så mange som har jobbet mot samme mål.

 

For noen dager siden kom vi et stykke lenger ved at Borgerstyrt Personlig Assistanse skal rettighetsfestes for borgere med store assistansebehov, innenfor dagens økonomiske ramme. Likevel har vi enda et stykke å gå før BPA er en rettighet for oss alle og vi er helt i mål.

 

Når jeg sto på scenen å så utover den imponerende forsamlingen av fantastiske mennesker så jeg synlighet og styrke. Synligheten er vår styrke. Jeg er stolt av å få jobbe sammen med alle dere som har kjempet så hardt. Enkeltmennesker som organisasjoner. 

 

Stolthetsprisen inspirerer meg til å stå på videre, og jeg håper dere også lar dere inspirere til å fortsette kampen for rettighetsfesting av Borgerstyrt Personlig Assistanse!

 

Tusen takk!

 

 

Også må dere huske en ting - Vi er bare nesten fremme, men vi gir oss ikke før jeg kan strykke nesten og si at vi er fremme, for:

 Og for de av dere som ikke fikk sett ULOBA's storslagne jubileumsshow på TV2 i går kveld, dere trenger ikke å fortville - Dere kan nemlig se det helt gratis på TV2 Sumo ved å trykke her . Det er verdt en titt, altså!bloglovin

7 meninger

Jannicke

19.06.2011 kl.23:24

Gratulerer så mye! :)

Shine on <3

20.06.2011 kl.12:36

Gratulerer så my Stine! :)

Lena

22.06.2011 kl.13:11

Gratulerer så mye! :-)

Iren

22.06.2011 kl.16:06

Gratulerer! Veldig bra! Det var et fantastisk jubileumsshow og fest! :)

madde90 :)

25.06.2011 kl.12:20

så deg akkurat på tv. Gratulerer :D

Marthe Sveberg Bjørstad

30.06.2011 kl.15:49

Kjære Stine!

Det var en sann glede, og jeg synes du var rå god!!!

Følger med på deg, og gleder meg til neste møte!!

God klem fra Marthe

Rullende Engel

04.07.2011 kl.20:38

Hei Marthe!

Så koselig å se at du fortsatt følger med og veldig hyggelig at du legger igjen noen tastetrykk :-)

Nå er jeg jo flytta til Oslo, så kanskje vi sees igjen en gang - Hadde vært trivelig det!

Klem til deg fra meg

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits