Gjesteblogger...

I dag hadde jeg mitt første gjesteblogginnlegg. Jeg liker egentlig å sitte med den fulle kontroll (Ja, jeg er på grensen til å være kontrollfreak), så derfor har jeg vært litt skeptisk til det å gjesteblogge. Men så er det også slik at for å fronte en sak, og i hvert fall om man ønsker å få gjennomslag for den, bør man gripe de mikrofonstativene man får.

Det har jeg nå altså gjort, og jeg har ikke gjesteblogget hos hvem som helst. Jeg har nemlig fått æren av å skrive et blogginnlegg om Borgerstyrt Personlig Assistanse på bloggen til Bystyretpolitikker Ivar Johansen, fra SV. Dette er ekstra spesielt siden han sitter i bystyret i Oslo og det er politikkere vi jobber med å påvirke, samt at min egen søknad skal behandles i samme by.

Ikke nok med det - Ivar Johansen er en bypolitikker i folkets tjeneste og en aktiv blogger. Mye mer aktiv enn meg, så han har mange flere lesere på en uke enn jeg har på et år. Så takk til deg Ivar for at jeg fikk gjesteblogge på bloggen din.

Om noen av dere ønsker å lese innlegget, finner dere det her .bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits