Reprise på "Brevet til Jens".

Kl. 12.00 på søndag 4. septemper, altså i dag går "Brevet til Jens i reprise på tv2, for dere som ikke fikk sett den på onsdag - eller som bare ønsker å se den enda en gang!

Her er litt informasjon om dokumentaren:

"Kjære Jens.

Se for deg følgende. Du er på en av dine mange sykkelturer og er på vei ned bakkene fra Ullevålseter. Men: plutselig går noe galt.
Da du våkner opp, får du beskjed om at du må tilbringe resten av livet i rullestol. Men du får et valg: du kan fortsette å jobbe som statsminister og bo sammen med familien din, eller tilbringe resten av livet på en institusjon.
Tenk deg godt om. 
Valget er faktisk ditt."

Sånn starter dokumentarfilmen "Brevet til Jens", som går på TV 2 i reprise søndag 4. september kl. 12.00. 

I Norge idag er det mange som ikke får bestemme hvor man skal bo, om man kan studere, om du kan få være mamma eller pappa, eller om du vil ha kjøttkaker eller sushi til middag.

Filmen "Brevet til Jens" handler om retten til å bestemme over sitt eget liv - selv om man sitter i rullestol.

Filmen produseres av Novemberfilm og er laget av Camilla Brusdal, Mari Storstein, Stine Machlar og Aksel Storstein.bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits