Jens ringte.

Telefonen ringer, displayet viser skjult nummer. Jeg vurderer om jeg skal ta den. Det har vært så mye i det siste, mange tilbakemeldinger på dokumentaren. Hyggelig selvfølgelig, men også slitsomt.

Jeg tar den. "Hei, dette er fra Statsministerens kontor, snakker jeg med Stine Machlar?". "Ja", hører jeg meg selv si. Noen må tulle med meg. Hele Norge vet at jeg har skrevet et brev til Statsministeren og noen vil sikkert bløffe med meg. "Jeg står her med Statsministeren og han vil gjerne snakke med deg. Har du to minutter?", sier stemmen i den andre enden av røret. Om jeg har? Hvem sier nei til å snakke med Statsministeren? Greit at det kan være tull, men hva om det er sant? Jeg kan ikke si nei om det er det. "Ja",  sier jeg noe famlende.

Noen sekunder senere. "Hei, dette er Jens Stoltenberg som ringer". Slik starter samtalen mellom meg og landet Statsminister. Ja, jeg har skrevet brev til han, og selvfølgelig håpet på å høre fra han, men at han skulle ringe meg halv fem på en lørdags ettermiddag hadde jeg ikke trodd. Jeg ble veldig overrasket da han ringte og glad han tok seg tid til å prate med meg. 

Selve telefonsamtalen føler jeg ikke for å gjengi i detalj, men da hadde han enda ikke sett den. Det har han altså nå, noe jeg er veldig glad for. Likevel har han enda ikke svart på vårt brev.  Han lovte å svare, men var usikker på om han fikk tid i valgkampen. Jeg ba han bruke den timen, det handler om livet til så utrolig mange tusen. Spørsmålet om BPA må besvares i valgkampen. La det bli et folkekrav her .

Imellomtiden er vi glade for at du ringte Jens. Nå venter Mari og jeg i spenning på neste telefonsamtale med ditt svar.bloglovin

3 meninger

fantastisk!!!!

~SerendipityCat~

06.09.2011 kl.05:31

Oi! Så bra at han ringte!! Håper du får både svar og grundig oppfølging av saken.

Jeg så dokumentaren i reprise på søndag og ble helt satt ut. Visste ikke at det var sånn. Er glad for å høre at livet er annerledes for deg nå.

Selv er jeg veldig syk og det snakkes nåom at jeg burde ha BPA, men jeg har fått litt byråkratiangst og vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Gode dager ønskes deg, Stine!!

Thea

06.09.2011 kl.11:39

Kjære Stine.

Jeg ble utrolig grepet av filmen dere lagde til Jens - og han har jammen å svare!!!

Min mor hadde CP og jeg var hennes nærmeste støtte og hjelpespiller frem til vi fikk BPA. Men vi måtte kjempe hardt for det... Om du vil, så har jeg blogg selv, og har skrevet litt om vår historie. (http://uglebo.blogspot.com/2011/09/brevet-til-jens.html)

Det er så godt å høre at du har fått deg BPA og jeg håper du trives med det. Jeg tror Jens er travelt opptatt, men vi skal få ham til å svare og åpne øynene!

Jeg kommer ihvertfall til å følge med her inne - syns det er kjempekjekt at du har egen blogg. Du har mye viktig å fortelle, som mange burde høre.

Ps; Mamma hatet også sikkerhetskontrollen ;) hehe.

klem fra Thea

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits