Lever livet

Kjære lesere, nå er det alt for lenge siden jeg lot dere høre fra meg. Siden jeg  flyttet til Tigerstaden har det skjedd uforståelig mye. Jeg kan nesten ikke fatte at så mye kan ha skjedd på fire små måneder.

For det første bor jeg for meg selv på en liten, men grei leilighet. Har ikke store krav når man er student. For det andre kan jeg nå endelig skryte av å være selvstendig og egen herre (frue) i eget liv etter jeg i juli fikk innvilget BPA - Nøkkelen til selvstendigheten og muligheten til å bo alene. For det tredje har jeg startet på drømmestudiet ved NKF. Og ikke minst har jeg fått tre jobber. Så her er det kort sagt fullt opp og travelt. Men det er jo slik jeg liker å ha det. Så kanskje ikke rart at jeg ikke har oppdatert dere så ofte som før. Nå vil det derimot bli  oftere for en av jobbene er som journalistblogger på skolens egen elevblogg, og innleggene vil jeg selvfølgelig poste her også.

For øyeblikket er jeg på mitt første besøk hos min kjære familie i Trøndelag etter at jeg flyttet hjemmefra. Så nå skal vi kose oss videre denne lørdagskvelden.

Nå vet dere i alle fall at jeg ikke er sunket i jorden - Bare lever livet som andre tjueåringer. bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits