Eksamen - med et smil :)

Kjære støttespillere!

 I morgen er det eksamen :). La du merke til smilefjeset? Jeg smiler faktisk med tanke på at jeg har eksamen i morgen. Jeg gleder meg jo ikke til eksamen, det er nervepirrende som alltid. Likevel er det gledelig å si at jeg har eksamen, fordi det for et par måneder siden så ut som jeg ikke fikk fullført den. Nå får jeg altså det.

Bydelen har ikke gitt meg flere assistansetimer og jeg har fortsatt et stort overforbruk. Det er derfor jeg skriver her nå. For å takke alle som har gjort at denne eksamen er mulig å fullføre, at dette skoleåret ikke ble bortkastet. Vi snakker ikke om én person folkens, vi snakker om så utrolig mange mennesker, enkeltindivider som organisasjoner og medium som har strukket seg utrolig langt, ofret mye, kjeftet og pushet når jeg var lengst nede. Lærere som har skjøvet på deadline ufattelig mange ganger, men som fortsatt har hatt troen på mine journalistiske produkt, Redaktør og kollegaer som har holdt fremdriften oppe på mine artikler og reportasjer, som har ringt tusen ganger (om ikke flere) for å forsikre seg om at et intervju ble gjort, de dagene jeg selv tenkte at bydelen og Nav kanskje har rett i at jeg ikke kan bli journalist. Alle assistentene som har stilt opp mer enn Hitler klarte å kreve av sine fanger under 2. verdenskrig. Venner som har bedt meg med ut, selv om jeg har måttet takke nei tusenvis av ganger. Venner og kollegaer som har tatt telefonen uansett når på døgnet bare for å høre på meg klage. Venner som har satt sitt eget liv til side for å fungere som mine assistenter. Det at Norsk Journalistlag også har stilt seg bak meg har vært en enrom boost i kampen og har fått troen på meg selv som journalist til å vokse.

 Alle kjære venner, assistenter, lærere og kollegaer dere vet selv hvem dere er. Jeg kunne ikke stilt på eksamen den kommende uka om det ikke hadde vært for deres støtte gjennom den tunge kampen som har pågått det siste halve året. Det betyr så utrolig mye å få denne tilliten og muligheten. Nå skal jeg skrive til tastene spruter de neste dagene. Jeg lover å gjøre mitt beste for å bevise at dere valgte å støtte riktig person.

Det eneste jeg kan si, men som føles så alt for lite, er tusen takk alle sammen - kjente som ukjente!bloglovin
Del

13 meninger

torill sundhaug

03.06.2012 kl.15:38

Lykke til!

millesworld

03.06.2012 kl.15:47

Lykke til :)

Aina

03.06.2012 kl.15:50

Lykke til med eksamen da ! :)

Kan du forresten stemme på hunden min som Norges skjønneste hund, gå inn her: http://hunde.avstemningen.no/desibell og du vil gjøre meg kjempeglad :D

luskelivet

03.06.2012 kl.16:02

Inspirerende blogg!

Men ser at det er et halvt år siden du skrev sist.

Hadde vært flott om du skrev litt oftere - det er slike blogger som din jeg stadig er på jakt etter å følge med på :)

Line Marthinsen

03.06.2012 kl.16:03

Lykke til :-D

Danielsmamma

03.06.2012 kl.16:06

Hurra for at du får gjennomført eksamen neste uke!! Jeg ønsker deg masse lykke til, skriv til krampa tar deg! Du er et STORT forbilde for alle andre! Og jeg håper kommunen innser hvilken tabbe de har gjort når de ikke støtter din kamp for og kunne få deg en flott utdannelse og jobbe, fremfor og leve på trygd. Jeg heier på deg!!

Klem Karina! ♥

Rullende Engel

03.06.2012 kl.16:15

luskelivet: Takk skal du! Ja, jeg vet det er lenge siden jeg oppdaterte denne bloggen. Til gjengjeld skriver jeg en skoleblogg en gang i uken :)

Rullende Engel

03.06.2012 kl.16:16

Tusen takk, Karina! Håper det ordner seg for dere også etterhvert! Det fortjener dere!
Stor klem :)

glennshjorne

03.06.2012 kl.21:40

Lykke til på eksamen :-)

Undre

03.06.2012 kl.21:49

Hurra! Hurra! Hurra! Så flott at det blir eksamen! Lykke til!

Hanne

04.06.2012 kl.12:01

Stå på, Stine! Du er en som jeg så gjerne skulle hjulpet om jeg hadde bodd nærmere og hatt mulighet til det! Å være assistenten din må jo være en fryd! :-) Istedetfor hjelper jeg til i min helt spesielle familie som stort sett får hjelp av det offentlige når vi trenger det. Kanskje du kan skrive om oss en dag i fremtiden! Jeg tror du kunne fylt noen sider med reportasje om oss! :-)

Sofie

04.06.2012 kl.23:02

Dagen har visst gått, men håper eksamen gikk bra :D

marianne

08.06.2012 kl.22:24

Hei, jeg er 24 år og freelace journalist og har cp. Du er til stor hjelp og inspirasjon for meg og jeg føler at jeg har ting til felles med deg. Vil du bli bedre kjent?

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits