Ny blogg!

Hei, alle sammen!

For noen uker siden innså jeg at denne bloggen hører fortiden til. Jeg ønsker å starte på nytt og bruke bloggen mer aktivt, politisk og jobbrettet fremover. Mange av innleggene jeg har skrevet her inne har jeg fått kommentarer på at har hjulpet flere til å se og tenke på nye måter. Noen også til å få tro at det nyter å kjempe. Det er selvfølgelig med stor glede jeg oppfatter at flere funksjonshindrede har tatt til seg mine ord: "Den som gir seg har tapt. Den som fortsetter å kjempe, har behold muligheten til å vinne", når de selv skal forklare at de er sterke mennesker som kjemper for et selvstendig liv. 

Likevel har jeg tatt fatt på en ny epoke i livet der alle de gamle tekstene ikke trenger følge med, men siden jeg håper del gi noen kunnskap eller håp, ønsker jeg ikke fjerne de. Jeg vil de skal finnes den store søkebare nettbasen, slik at de kanskje kan hjelpe en som er der jeg engang var. Siden livet har tatt meg inn på en ny sti merket "Voksenlivet ? utdanning, jobb og selvstendighet" har jeg opprettet en ny blogg.  

Håper dere vil følge meg videre på min nye sti, med min nye blogg. Forhåpentligvis vil også noen finne glede i å bla seg gjennom mine gamle innlegg fra en ungdomstid litt utenom det vanlige.

Sees hos stinemachlar.wordpress.com!bloglovin
Del

Ingen meninger

Har du en mening? Skriv den her!Fortell meg gjerne din mening. Jeg er lutter øre. Men samtidig ønsker jeg respekt. Derfor vil frekke kommentarer, spam og reklame for egen blogg bli slettet med det samme! En koslig tilbakemelding, konstruktiv kritikk eller mening til ettertanke tas i mot med takk!

Rullende Engel

Rullende Engel

21, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits