juni 2009

Gratis konsert med D.D.E.

I helga kom det heldigvis litt fin vær igjen, og jeg begynte å kjenne lukten av sommer på nytt. kjempedeilig. for nå har jo ferien virkelig begynt, og da er sol et must spør su meg, selv om det ikke virker slik til en hver tid.
På lørdag var jeg på gratis konsert med D.D.E  på  Melhus - en konsert som de holdt i forbindelse med plateutslippet av det nye albumet deres  «Ut av kontroll - Med sola i auan». Dette er det 12 albumet som de har gitt ut på deres og mine leveår - Vi har jo "levd" like lenge vet dere :)..


ddepresse32005688731a

Hva synes dere om disse gutta?..

 


bloglovin

Ekte kjærlighet

Du vet at noen virkelig bryr seg om deg, når de tør å sette grenser for deg. De som virkelig bryr seg, er de som tør å si i mot deg. De som sier stopp når det er nok, men de stopper ikke å kjempe..
De kjemper for deg og med deg, i både motgang og medgang.

Disse mennskene, som står deg nærmest når det er som tyngst. Og som står på sidelinjen og backer deg opp og skyver livet ditt inn på rett spor igjen om det begynner å spore av, er de som må lære deg å sette pris på.

Disse menneskene som står og forteller deg at det er i motbakker det går oppover, når du synes det er deg det er mest synd på i hele verden. Dette gjør disse menneskene til de du hater mest. Men det er også dette som gjør at du klarer å gå fremover.

Det er disse menneskene som gir deg rammer å holde deg innenfor, grenser som de tørr håndheve. Gir deg nærhet, omsorg kjærlighet og trygghet.
De som tørr å dytte deg framover og kreve noe av deg, de som virkelig har troen på deg, og som gir deg selvtillit. Er de som virkelig bryr seg om deg, og som vil gjøre alt de kan får at du skal ha det bra.

Disse menneskene som har mot til være seg selv og ærlige, skal du kle deg naken for å takke for livet. For det er det de gir deg som kalles ekte kjærlighet. 

roser

Disse menneskene står sammen med deg, selv når livet ikke er en dans
på roser..


bloglovin

Tallet

Tallet står skrevet

på et ark.

Som ligger i en mappe.

 

Den sendes rundt,

hit og dit.

Til nye ukjente mennesker.

 

Tallet holder statistikken oppe.

Lager kaos for samfunnet.

Blir kastet hit og dit.

det er ikke verdt mer,

enn det.

 

Tallet ligger der og venter,

på og få komme fram.

få bety noe.

ha noe si,

og bli tatt vare på.

 

Tallet venter på

at noe skal skje,

at noen kan gjøre noe,

Så det får svar på

spørsmålet som,

Alle stiller. 

  

Tallet er et barn,

som venter på en sak.

Med svar på

hvor det skal bo.

Hvordan livet,

skal fortsette.bloglovin
Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits }