november 2008

Neglebehandling :)

I dag fikk jeg min første julegave, rettere sagt den første delen av den. Det er ikke bare Bodil som er fantastisk , skjønner dere. Også assisten min på skolen er det! Nå har hun ordnet så jeg får neglebehandling, håndmasasje og lignende av elevene på helse og sosial på skolen. Elevene har startet opp egen hudpleie salong ved skolen. Genialt (!) spør dere meg. I dag fikk jeg neglebehandling og det var rett og slett utrolig deilig. Det anbefales på det sterkeste. Elevene utførte behandlingen på en måte som var helt super!

I morgen skal jeg få resten av behandlingen, og jeg gleder meg kjempemasse :)!  


Har ikke jeg noen supre assistenter, dere?! :)
bloglovin

Evalueringsmøte med folka fra Beito

Ja, det høres utrolig kjedlig ut, jeg vet det. Men det var faktisk ikke det. Det var egentlig kjempemorsomt å møte igjen alle folka, både de andre barna og trenerne. Bare synd at Ida, vennina mi, ikke kunne komme. Hun har blitt dårlig, så jeg benytter anledningen til å ønske riktig god bedring!

Er egentlig ikke så mye å si om dette møte, det eneste vi gjorde var å fortelle de andre hva vi syntes var bra og ikke fullt så bra med oppholdet, men det var jo egentlig veldig lite dårlig å si da, for alt var jo helt toppers!

I tillegg fortalt vi om oppfølginga vi har fått i ettertid. Også gikk vi igjennom GAS-målet vårt med trenerne. Å gjett hva.. Jeg har klarte! ( Det var å svømme helt uten støtte fra ledsager). Jeg ved det høres teit ut, men for meg er det stort!

Også må jeg få lov til å si at jeg hadde med meg en helt fantastisk ledsager i dag, Bodil :)bloglovin
Rullende Engel

Rullende Engel

20, Orkdal

Jeg er ei 19 år gammel jente, som bor i Orkdal kommune. Her har jeg bodd i åtte år, og trives kjempegodt! Jeg tar studiespeserende over fire år på Orkdal vgs på grunn av at jeg har CP og ting tar litt lenger tid av den grunn.
Nå er jeg også blitt ambassadør for Mitt liv - kampanjen som kjemper for lovfestet individuell rettighet til BPA.
Stikk innom kampanjesiden på facebook da vel. Så sees vi der også!

Kategorier

Arkiv

hits }